PROFIL INFO HISTORIE GALLERI LINKS KONTAKT
 

FAQ #04


Q: Hvor er det godt at se løbet fra?

A: Le Mans besøges af cirka en kvart million mennesker, hvilket betyder at der er folk overalt. Man skal derfor være indstillet på, at det måske ikke er så smart at tage campingbord og -stol med, og forvente at kunne se hele løbet derfra. Banen er så stor, at det er umuligt at overskue det hele på én gang. Det er derfor anbefaleseværdigt at gå lidt rundt og opleve banens variationer:

Overfor pitten på start-mål-langsiden er der omkring start og et par timer efter altid proppet med mennesker, så her er det bedre at vente til hen på aften. Om natten samles de fleste tilskuere her, for at holde øje med aktiviteten i pitten.

Helt oppe ved Tertre Rouge er der mulighed for at se bilerne køre ud på Mulsanne langsiden. Det er specielt effektfuldt når solen er ved at gå ned.


Der kører gratisbusser fra parkeringspladsen ude foran hovedindgangen, hvor man kan komme ud til Arnage-svinget (det 90° sving hvor bilerne er nede i 1. gear), og man kan også komme ud til Mulsanne Corner. Bemærk dog at busserne holder med at køre ved 01.00 tiden om natten.>> Tilbage til FAQ