PROFIL INFO HISTORIE GALLERI LINKS KONTAKT
 

FAQ #09


Q: Hvad skal jeg tage med derned?

A: Ønsker man at campere, er et telt et must. Især et regntæt en af slagsen. Ellers er det en fordel at medbringe tøj til både 20° og solskin, samt 15° og regnvejr. Solcreme og kasket skal også med. Har man følsomme ører kan ørepropper medbringes, men det anbefales at lytte til den rå og uforfalskede lyd af arrangementet.

Da man som tilskuer på Le Mans har mulighed for at bevæge sig over et stort område, anbefales det at medbringe gode travesko, da man i løbet af weekenden nemt kan få tilbagelagt 20-30 km på de flade konvolutter.

For at kunne orientere sig om løbets udvikling, skal man bruge en lille FM lommeradio, så man kan lytte til den engelsksprogede Radio Le Mans. Fotografiapparat er endvidere smart at medbringe, da Le Mans bringer dig helt tæt på biler man ellers kun ser på TV, samt tæt på kørere og atmosfæren.

En lille 3-benet klapstol er en praktisk og komfortabel måde at undgå at få for ømme fødder. Dog skal man ikke forvente altid at kunne sidde og følge løbet, da menneskemængde til tider gør pladsforholdene trange.>> Tilbage til FAQ